Escoles de vacances

PER A INFANTIL I PRIMÀRIA
Les escoles de vacances pretenen proporcionar a través de tallers i activitats un projecte amb contingut educatiu en contacte permanent amb joves de la seva edat. A l´escola de vacances els alumnes gaudiran d´unes vacances extraordinàries.
Apunta't

Horari general de les activitats

8:00 h. Recepció / repàs de les tasques d’estiu.
És el moment en què les educadores ajuden als alumnes a resoldre dubtes dels seus treballs d’estiu.

9:00 h. Presentació de les activitats del dia.
És el moment de reunir-nos tots els membres de l’escola d’estiu, en rogle, en aquest espai ens donem el bon dia, presentem el tema del dia, i llegim els missatges de la bústia de l’escola d’estiu.

9:15 h. Introducció al tema del dia.
Activitat del matí.

10:30 h. Esmorzar.
Ja per grup, cada monitor/a esmorza amb el grup que té assignat.

11:00 h. Activitat del matí (temàtica).
Depenent del tema del dia, es planteja un gran joc, aquesta és l’activitat més forta del dia, per tant es presenta d’una forma molt atractiva i amb continguts encaminats a complir els objectius proposats.

13:00 h. Dinar i  Jocs educatius de baixa intensitat.
Després del menjar plantegem activitats que no requereixen massa moviment, els monitors/es, creen l’ambient  adequat perquè açò ocórrega.

15:00 h  Arreplegada.

15.00 h – 17.00 h Horari Extés

Programes

Escola de Nadal i Pasqüa

Actualment ens trobem amb la difícil situació de conciliar els horaris escolars amb els horaris laborals dels pares i mares dels xiquets i xiquetes amb edat escolar.
Aquesta és una de les raons per la que plantegem LES ESCOLES DE NADAL I PASQUA.

A La Milotxa, desenvolupem programes educatius en diferents àmbits, amb una experiència de més de 30 anys (extraescolars, escoles d’estiu, campaments, etc.), cosa que ens qualifica per impartir aquest tipus de formació complementaria.

Escola d'Estiu

L’escola d’estiu pretén crear un ambient divertit i educatiu on els alumnes «aprenguen jugant».

L’estiu és un bon moment per donar resposta a les necessitats de molts dels alumnes i participants, per això es plantegen una sèrie d’objectius i una gran diversitat d’activitats, que segur seran interessants i properes per a ells. Sempre enfocats de manera temàtica amb un fil conductor.