Apunta’t

Reserva d’excursións

  FULL DE RESERVA

  .

  DADES DEL CENTRE ESCOLAR

  RESERVA D'EXCURSIÓ

  ¿VOLEU LES ACTIVITATS EN LÍNIA EN VALENCIÀ?
  SINO

  ¿VOLEU CONTRACTAR ALGUN EDUCADOR DE SUPORT?
  SINO

  El preu del educador de suport per a les excursions es de 60€.

  L’educador de suport ha de contractar-se sempre i quant l'escola consideren apropiat per a qualsevol alumne que hauria de tenir més atenció que es dóna en un grup de 12 a 15 alumnes per educador, (ja que els preus estan dissenyats per aquesta ràtio), per a que estiga en tot moment amb ell o ella i té un suplement de 60€ per dia.

  Si és necessari tal suport i no utilitzar l'opció de contractar-lo, ha de ser l'escola qui proporciona el suport necessari per a aquests casos i ha de romandre tot el dia amb el nen.

  ¿INTERESSATS EN ELS SERVEIS D'AUTOBÚS?
  SINO

  Si marcan "sí" no adquirirán ningún compromiso sobre la reserva de los autobuses, simplemente nos autorizarán a darles sus datos a una compañía de autobuses, que se pondrán en contacto con ustedes para darles un presupuesto sin compromiso, intentando mejorar los precios y horarios que ya tengan.
  NOTA IMPORTANTE: Es el colegio quien debe cerrar precio y horario directamente con la empresa de autobuses, cuando llamen y cualquier reclamación al respecto deberá hacerse directamente a ellos.

  RECORDEU QUE:

  • El circuit d'activitats tindran lloc de 10:00 a 16:00

  • Deuen portar la autorització signada pels pares sobre el control d'al·lèrgies o similar

  • Han de trucar abans de 5 dies per confirmar les places, en cas contrari es comptaran les places que han indicat en aquest full.


  He llegit i acepte els Termes i Condicions de Privadesa.